Popularni postovi

Želim uživati

 Savjeti za sve bolji i bolji užitak:


-Postupak zavođenja i predigre može započeti i prije nego je dotaknete. Započnite sve riječima. Recite joj što bi te joj radili, a onda to i napravite.
 Ovo je i najbolji način ispitivanja novih ideja prije nego ih provedete u praksu. Primaknite se njenom uhu i dajte mašti na volju.


-Želite li da se vaši orgazmi produže, samo trebate pojačati uobičajeno disanje. Dišite malo brže, udasi neka vam budu malo dublji, a izdasi duži, te više koristite prsa i trbuh. 

Intenzivirajte disanje i povećati ćete seksualnu uzbuđenost, a orgazam će vam biti jači i bolji.


-Vjerovatno znate kako slijepe osobe imaju izraženiji osjet sluha i dodira. To se događa zbog toga što mozak preusmjeruje više energije na ta osjetila, čineći ih osjetljivijim.

Da bi postigli taj efekt sa vašom partnericom, vežite joj oči.

 To će joj izoštriti sva druga osjetila. Nedostatkom vida, senzualnost i  uzbuđenje će biti naglašenije što će rezultirati boljim seksom za oboje.


-Stenjite, uzdišite, pričajte i pojačati ćete svoje i partnerovo  zadovoljstvo. Dozvolite si malo zabave uz zvukove zadovoljstva.


-Bilo da želite biti odjeven kao doktor, a ona kao vaša medicinska sestra, ili se pretvarajući da ste neke druge osobe bez kostima, može biti nevjerovatno oslobađajuće napuštajući svoj identitet na sat ili više.


tags:bolji  život, uzdišite, pričajte,malo zabave,uživajte,



No comments:

Post a Comment