Popularni postovi

Ldirect pomaže

L direct se već prodaje u svim apotekama,pomaže muškarcima u raznim problemima sa zdravljem i kažu proizvođači da djeluje veoma brzo kod potencije muškaraca,jer sve je više takvih kojima treba pomoć kao i kod neplodnosti muškarca.L direct se sastoji od 4 šumeće tablete u kojima se nalazi 2 g L arginina,odrasli uzimaju 2 tablete L direct 45 minuta  u čaši vode prije namjere za korištenje.
Još na ovu temu na ovom blogu.

tags:,L direct,L-arginin,

7 comments:

  1. Najveća laž i prevara za 219 kuna. Nikakvog učinka nema.

    ReplyDelete
  2. Možda si u pravu prijatelju, ali ipak treba vjerovati na ustrajnosti primjene svakog lijeka ili pripravka.
    Ja sam neke pripravke isto tako "osudio" kao čisti promašaj ali iznenadio sam se nakon duže primjene i svakodnevnog korištenja.
    Negdje sam čitao da se primjena mora održavati i do tri mjeseca i tek tada se vide prvi rezultatai. Naravno da ako se koriste vrlo skupi ljekovi ili pripravci to može biti razlog za brzo odustajanje i neuspjeh. Zato vam preporučam neke jeftinije pripravke i ustrajnost kroz 30 - 90 dana (bez dužih prekida). Moja preporuka, koju sam isprobao; prvih 10 dana primjene bez prekida pa tri dana odmora pa zatim opet sve ispčetka do konačnog rezultata. Ako nakon 2-3 mjeseca nema značajnijeg napredka i rezultata koji bi vas zadovoljio, mjenjajte terapiju sa nekim drugim pripravcima. Sigurno će te pronaći onaj koji vam najviše odgovara i daje traženi efekt. Pozz. Neno

    ReplyDelete
  3. Isprobao i mogu vam reći da vam će se jedino dić kosa na glavi od cijene,al gospodin sigurno neće! Nemojte kupovat ovo smeće jer nevalja 10lp a kamoli 219Kn.
    Savjet: Kupite rađe neko fino crno vino i popite 0,5l i pa da vidiš lava kad se probudi! :)

    ReplyDelete
  4. stvarno, totalna nula, najobičnija prevara, bačen novac

    ReplyDelete
  5. NE DJELUJE UOPŠTE. PROBAO, ČINI MI SE DA JOŠ I ODMAŽE I DA JE POKVARIO I ONO ŠTA JE BILO BACANJE PARA

    ReplyDelete
  6. Nevjerovatno bacen novac.Ne kupujte.Dignuti ce vam se samo kosa kad shvatite da ste bacili 219kn.

    ReplyDelete