Popularni postovi

Energetske napitke muškarci bi trebali izbjegavati

U zadnje vrijeme se često ovakvi napitci piju u kombinaciji sa alkoholom. To je još jedan način da svoga mališana pošaljete na spavanje. Ali to čak i ne bi bio najgori scenarij jer kombinacija ovih sastojaka može dovesti i do srčanih problema, pa čak i zatajenja rada srca.

Kofein je poznat kao neprijatelj erekcije. U malim količinama ne šteti, ali u ovakvim pićima, količina kofeina je dvostruka, ako ne i veća nego u običnoj kafi. Ali nitko ne upozorava na taj problem, iako je i više nego očit.
Kofein sam po sebi ne može toliko naštetiti , ali u kombinaciji sa toliko šećera vaš ponos bi mogao vječno gledati prema dole. Što je najgore, želja za seksom može totalno splasnuti, kažu znanstvenici. 


Ali do toga dolazi ako svakodnevno trčite za energijom u obliku pića.

Osim svega navedenog, pića ove vrste sadrže još par trikova sa kojima mogu oštetiti organizam. Najčešći problemi vezani su za visoki krvni pritisak, pravi probleme sa bubrezima, bubrežni kamenac, truljenje zubi i ovisnost.

Alkohol sam po sebi, baca nas u neku depresiju, dok energetska pića sadrže tvari koje podižu raspoloženje. To mozgu šalje dvojake signale te može doći do izrazitih problema.

 U današnje vrijeme sve je više mladih muškaraca sa  problemom erekcije. Kafa, alkohol, cigarete i način života odmažu mališanu da se digne kada treba. Ipak sve od navedenog ne šteti toliko, kao energetski napitci.

Znači da ovi napitci daju krila ali i da su štetni.

No comments:

Post a Comment